Завершуються роботи на об’єкті Великого будівництва

Заступники голови Запорізької облдержадміністрації Злата Некрасова та Едуард Брутман відвідали обласну школу вищої спортивної майстерності, де за програмою президента «Велике будівництво» триває масштабна реконструкція. 

Кілька років тому проєкт розпочинався з ідеї накрити басейн, що знаходився на вулиці. А згодом план реконструкції виріс до прибудови додаткових приміщень ШВСМ, зокрема, залу для дзюдо та медпункту, санвузлів, роздягалень, оновлення фасадної групи школи.  

Після цьогорічних потужних злив, яких не витримав дах ШВСМ, реконструюватимуть також внутрішні приміщення старої будівлі школи.

Наразі покрівлю ШВСМ вже повністю оновлено. На завершальній стадії утеплення фасаду, його обшивають вологостійкою мембраною, потім облицюють фасадним покриттям. 

Одночасно тривають внутрішні роботи – вже завершено монтаж мережі водопостачання та каналізації, триває стяжка підлоги.

У самій будівлі ШВСМ демонтують старі вікна та покриття стін, після чого розпочнуть ремонтні роботи. 

Заступниця голови ЗОДА Злата Некрасова зазначила, що обласна  та державна влада роблять все для оперативного завершення об’єкта – фінансування надходить в повному обсязі та вчасно, нещодавно  з обласного бюджету виділили додаткові кошти на реконструкцію фасаду. Тож тепер справа лише за будівельниками, які мають виправдати покладені на них сподівання і здати ШВСМ в обіцяні терміни. 

-Наше спільне завдання – якомога швидше створити тут гідні умови, аби провідні спортсмени області знов могли повернутися до тренувального процесу в стінах ШВСМ, – наголосила Злата Некрасова.